mandag den 28. juli 2014

Forældre til børn under 13 arbejder mere mig et vis sted

Det menes der her. 

Og så gentager jeg én gang til for Prins Knud:

Hovedparten af dem arbejder mere, fordi de vil have mere. Det er IKKE synd for dem. Man kan ikke både blæse og have mel i munden.
Sig fra over for de unødvendige goder så som ferier udenlands. bil(er), sommerhus, dyrt elektronik, økologisk mad hver dag, ture til samtlige sommerlands hver sommer, rengøringshjælp, hundepasser, barnepiger, gaver over 300 kroner stykket  osv osv.
Så kan I tillade jer at gå ned i tid og være mere sammen med jeres børn. Samtidig vil I finde ud af, hvor sundt det er for børnene ikke at have en iPad hver, ikke at have alt det nyeste og ikke at skulle fodres med oplevelser hele tiden for at føle, at de nyder livet.

Her i huset arbejder vi tilsammen 52 timer, vores timeløn er i gennemsnit 140 kr. Tilsammen har vi mindre end et par på kontanthjælp. Vi søger ikke tilskud til hverken bolig eller daginstitutioner, og vi er fem medlemmer af familien plus to hunde.
Det KAN lade sig gøre. Det handler udelukkende om prioritering, og jeg har intet til over for dem, der klynker over stress, når de bare kan skære ned på forbruget.
Det er ikke samfundets skyld!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smid en kommentar, men lov mig, du overholder en god netetikette. :-)